Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHADHA RFC092
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16
zwak Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen hopeloos


26e minuut.
Khot bereikt de bal nog maar net als eerste. Khot passt de bal met de wreef. Nikitha is nu in balbezit. Nikitha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Rukmini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vivatma probeert naar een medespeler te passen. Hemalatha bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemalatha passt de bal in één keer door. Chetan is nu in balbezit. Chetan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Sathaye passt de bal met de wreef. Hemalatha bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemalatha speelt de bal door. Nikitha rent richting de bal. Nikitha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Shishir rent richting de bal. Shishir geeft een hoge lob. Daar is Rukmini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikitha bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikitha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHADHA - RFC092 1:0

40e minuut.
Vivatma speelt de bal door. Hemalatha bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemalatha speelt de bal door. Nikitha rent richting de bal. Nikitha draait met de bal, schiet en ... Vivatma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHADHA 45%, RFC092 55%.
CHADHA - RFC092 1:0

56e minuut.
Kumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemalatha onderschept slim de pass. Hemalatha geeft een lange en hoge pass. Nikitha rent richting de bal. Nikitha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Abhijit geeft een hoge lob. Hemalatha rent richting de bal. Uday begaat een overtreding. Uday krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Uday probeert naar een medespeler te passen. Nikitha bereikt de bal nog maar net als eerste. Uday is nu in balbezit. Nikitha onderschept slim de pass. Nikitha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CHADHA - RFC092 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHADHA 51%, RFC092 49%.
CHADHA - RFC092 2:0