Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Madrid team orton
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 21.6
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Sailesh rent richting de bal. Vinata bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinata passt de bal zonder na te denken. Tilak is nu in balbezit. Tilak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Narayanaswamy is nu in balbezit. Ganeshwaran verovert de bal door een tackle van achteren. Narayanaswamy is nu in balbezit. Ganeshwaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganeshwaran draait met de bal, schiet en ... Niveda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Jamil met een sublieme pass. Shalabh bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalabh speelt de bal door. Vasudev rent richting de bal. Vasudev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Clarke rent richting de bal. Clarke passt de bal met de wreef. Pratosh probeert naar een medespeler te passen. Tilak is nu in balbezit. Tilak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Clarke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jamil rent richting de bal. Jamil speelt de bal door. Vasudev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasudev draait met de bal, schiet en ... More bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
United Madrid - team orton 0:1

30e minuut.
Clarke met een sublieme pass. Sailesh is nu in balbezit. Jamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasudev rent richting de bal. Vasudev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Inworp. Swaminathan met de inworp. Narayanaswamy met een sublieme pass. Vasudev is nu in balbezit. Vasudev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Madrid 52%, team orton 48%.
United Madrid - team orton 0:1

48e minuut.
Klungelig pakt Narayanaswamy de bal. Narayanaswamy probeert naar een medespeler te passen. Jamil speelt de bal door. Vasudev rent richting de bal. Vasudev draait met de bal, schiet en ... More probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Shalabh bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalabh probeert naar een medespeler te passen. Jamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasudev is nu in balbezit. Vasudev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Sailesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sailesh geeft een lange en hoge pass. Vasudev is nu in balbezit. Vasudev schiet op doel. More werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Madrid - team orton 0:2

78e minuut.
Sailesh kopt de bal weg. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke passt de bal in één keer door. Tilak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilak haalt uit met een fantastische trap. Niveda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Madrid 42%, team orton 58%.
United Madrid - team orton 0:2