Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
team orton United Madrid
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


20e minuut.
Chinmay rent richting de bal. Vasudev verovert de bal door een tackle van achteren. Jamil is nu in balbezit. Vasudev rent richting de bal. Vasudev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Sailesh de bal. Mukund onderschept slim de pass. Mukund probeert naar een medespeler te passen. Tilak is nu in balbezit. Tilak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
team orton - United Madrid 0:1

37e minuut.
Vasudev rent richting de bal. Kriti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasudev onderschept slim de pass. Vasudev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
team orton - United Madrid 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team orton 52%, United Madrid 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
team orton - United Madrid 1:1

59e minuut.
Shalabh is nu in balbezit. Shalabh probeert naar een medespeler te passen. Vasudev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasudev haalt uit met een fantastische trap. More werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
team orton - United Madrid 2:1

69e minuut.
Mangalvedhe is nu in balbezit. Shalabh verovert de bal door een tackle van achteren. Shalabh probeert naar een medespeler te passen. Vasudev rent richting de bal. Vasudev schiet op doel. More probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Agarwal is nu in balbezit. Agarwal speelt de bal door. Daar is Sreekanthan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sreekanthan draait met de bal, schiet en ... Pratosh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
team orton - United Madrid 2:2

90e minuut.
Ramamurti geeft de bal voor. Mangalwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurdeep begaat een overtreding. Gurdeep krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team orton 49%, United Madrid 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
team orton - United Madrid 2:2