Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHADHA Ravindranath
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Inworp. Nitesha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Madhusudhana is nu in balbezit. Madhusudhana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHADHA - Ravindranath 0:1

8e minuut.
Senapati geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kampan de bal. Santhanam bereikt de bal nog maar net als eerste. Santhanam schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Multani geeft een hoge lob. Shishir kopt de bal weg. Hemalatha rent richting de bal. Madhusudhana onderschept slim de pass. Madhusudhana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHADHA - Ravindranath 0:2

39e minuut.
Multani geeft een hoge lob. Hemalatha kopt de bal weg. Nikitha bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikitha haalt uit met een fantastische trap. Buddhadev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHADHA - Ravindranath 1:2

41e minuut.
Kampan is nu in balbezit. Khot verovert de bal door een tackle van achteren. Khot probeert naar een medespeler te passen. Nikitha heeft problemen om de bal te vangen. Nikitha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Abhijit speelt de bal door. Nikitha is nu in balbezit. Ravikanth bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikitha bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikitha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHADHA 51%, Ravindranath 49%.
CHADHA - Ravindranath 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHADHA 39%, Ravindranath 61%.
CHADHA - Ravindranath 1:2