Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHELSEA03 bragil
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Medikonda is nu in balbezit. Rajanikant verovert de bal door een tackle van achteren. Rajanikant met een sublieme pass. Aron bereikt de bal nog maar net als eerste. Aron schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Roble zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rajanikant rent richting de bal. Rajanikant speelt de bal door. Markendaya rent richting de bal. Markendaya geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Rakshit is nu in balbezit. Rakshit speelt de bal door. Vidyashankar rent richting de bal. Aron bereikt de bal nog maar net als eerste. Aron haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bose met een sublieme pass. Rakshit geeft een hoge lob. Raghavendra is nu in balbezit. Aron is nu in balbezit. Aron schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rakshit is nu in balbezit. Rakshit passt de bal zonder na te denken. Rajanikant is nu in balbezit. Aron rent richting de bal. Aron draait met de bal, schiet en ... Ullas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA03 - bragil 0:1

30e minuut.
Vedula probeert naar een medespeler te passen. Markendaya zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aron is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Dama ... Strafschop! Dama is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Aron is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rajanikant legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA03 - bragil 0:2

35e minuut.
Rakshit is nu in balbezit. Rakshit passt de bal met de wreef. Daar is Vedula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vipan rent richting de bal. Vipan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Dhawan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aron de bal. Dhawan is nu in balbezit. Aron rent richting de bal. Aron schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHELSEA03 49%, bragil 51%.
CHELSEA03 - bragil 0:2

57e minuut.
Ullas speelt de bal door. Inworp. Podury zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahar geeft een lange en hoge pass. Ullas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aron probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Vidyashankar met een sublieme pass. Kunal rent richting de bal. Kunal speelt de bal door. Roble rent richting de bal. Roble geeft de bal voor. Ullas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Vidyashankar onderschept slim de pass. Vidyashankar speelt de bal door. Medikonda rent richting de bal. Aron bereikt de bal nog maar net als eerste. Aron draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Sekariapuram de bal onder controle te krijgen. Rakshit bereikt de bal nog maar net als eerste. Bose geeft een hoge lob. Vedula bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedula draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Podury zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Markendaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Markendaya probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aron haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHELSEA03 52%, bragil 48%.
CHELSEA03 - bragil 0:2