Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ravindranath United Madrid
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Vinata rent richting de bal. Vinata passt de bal met de wreef. Roble is nu in balbezit. Tilak verovert de bal door een tackle van achteren. Tilak draait met de bal, schiet en ... Buddhadev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Agarwal geeft een hoge lob. Mannem heeft problemen om de bal te vangen. Mannem geeft de bal voor. Sreekanthan is nu in balbezit. Sreekanthan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Madhusudhana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinata bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinata passt de bal met de wreef. Tilak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravindranath 53%, United Madrid 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ravindranath - United Madrid 0:0

71e minuut.
Madhusudhana bereikt de bal nog maar net als eerste. Madhusudhana passt de bal zonder na te denken. Gurdeep bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitesha onderschept slim de pass. Nitesha geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Megana bereikt de bal nog maar net als eerste. Megana geeft de bal voor. Madhusudhana rent richting de bal. Madhusudhana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ravindranath - United Madrid 1:0

76e minuut.
Gurdeep geeft een lange en hoge pass. Narayanswami bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke verovert de bal door een tackle van achteren. Mukund is nu in balbezit. Mukund haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Buddhadev trapt de bal weg. Madhusudhana kopt de bal weg. Kriti probeert de bal aan de voet te houden. Ibrebru rent richting de bal. Ibrebru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. More probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravindranath 50%, United Madrid 50%.
Ravindranath - United Madrid 1:0