Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PE BOYZ CHELSEA03
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


13e minuut.
Perumal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sekariapuram met een snelle inworp. Nidra rent richting de bal. Nidra geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Dama trapt de bal weg van het doel. Surnilla kopt de bal weg. Medikonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyagi is nu in balbezit. Tyagi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Niraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Niraj passt de bal in één keer door. Sharad rent richting de bal. Sharad haalt uit met een fantastische trap. Ullas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Dhawan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
PE BOYZ - CHELSEA03 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PE BOYZ 39%, CHELSEA03 61%.
PE BOYZ - CHELSEA03 1:0

56e minuut.
Tyagi is nu in balbezit. Sharad is nu in balbezit. Tyagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyagi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PE BOYZ - CHELSEA03 2:0

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ullas trapt de bal weg. Raghavendra kopt de bal weg. Tyagi is nu in balbezit. Tyagi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Emankum geeft de bal voor. Inworp. Abranches zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nidra is nu in balbezit. Nidra haalt uit met een fantastische trap. Rishmal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Tanuj geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sekariapuram met de inworp. Nidra bereikt de bal nog maar net als eerste. Nidra geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
PE BOYZ - CHELSEA03 2:1

81e minuut.
Nidra rent richting de bal. Surnilla onderschept slim de pass. Surnilla probeert naar een medespeler te passen. Sharad bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PE BOYZ 51%, CHELSEA03 49%.
PE BOYZ - CHELSEA03 2:1