Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indian solgers dev RONALDO CF
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Hynala is nu in balbezit. Rajaram onderschept slim de pass. Rajaram met een sublieme pass. Godambe rent richting de bal. Godambe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Avanindra rent richting de bal. Avanindra met een sublieme pass. Godambe bereikt de bal nog maar net als eerste. Godambe haalt uit met een fantastische trap. Meenan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chaubey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Indian solgers - dev RONALDO CF 1:0

18e minuut.
Hynala onderschept slim de pass. Pradhan verovert de bal door een tackle van achteren. Pradhan probeert naar een medespeler te passen. Pattabhiraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattabhiraman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Sajan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amal rent richting de bal. Amal passt de bal zonder na te denken. Bachan rent richting de bal. Bachan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Indian solgers - dev RONALDO CF 1:1

22e minuut.
Klungelig pakt Pattabhiraman de bal. Bachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradhan maakt een afschuwelijke overtreding. Pradhan krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Pradhan probeert naar een medespeler te passen. Godambe bereikt de bal nog maar net als eerste. Shail maakt een afschuwelijke overtreding. Godambe raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Godambe kan niet meer verder spelen. Vasant komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indian solgers 47%, dev RONALDO CF 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Indian solgers - dev RONALDO CF 1:1

51e minuut.
Meenan speelt de bal door. Klungelig pakt Shail de bal. Vasant bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasant draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Indian solgers - dev RONALDO CF 2:1

64e minuut.
Hynala rent richting de bal. Pattabhiraman rent richting de bal. Pattabhiraman passt de bal met de wreef. Bachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Indian solgers - dev RONALDO CF 2:2

65e minuut.
Pattabhiraman heeft problemen om de bal te vangen. Vasant rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Subudhi. Vasant raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

68e minuut.
Bachan rent richting de bal. Vivatma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bachan raakt geblesseerd tijdens het duel. Keshab zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Indian solgers - dev RONALDO CF 2:3

82e minuut.
Keshab met een sublieme pass. Subudhi rent richting de bal. Subudhi probeert naar een medespeler te passen. Bachan is nu in balbezit. Bachan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Mohit met een snelle inworp. Keshab rent richting de bal. Keshab probeert naar een medespeler te passen. Bachan heeft problemen om de bal te vangen. Bachan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indian solgers 49%, dev RONALDO CF 51%.
Indian solgers - dev RONALDO CF 2:3