Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mysore boys Indias BLASTERS
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Mavalvala bereikt de bal nog maar net als eerste. Podury verovert de bal door een tackle van achteren. Podury passt de bal in één keer door. Vajipeyajula is nu in balbezit. Vajipeyajula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mysore boys - Indias BLASTERS 1:0

4e minuut.
Sekar rent richting de bal. Kadamuddi verovert de bal door een tackle van achteren. Kadamuddi passt de bal met de wreef. Amitabh heeft problemen om de bal te vangen. Amitabh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kadamuddi rent richting de bal. Sekar verovert de bal door een tackle van achteren. Sekar speelt de bal door. Vajipeyajula bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajipeyajula draait met de bal, schiet en ... Uppuluri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Kurapati bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurapati geeft een hoge lob. Virani heeft problemen om de bal te vangen. Amitabh is nu in balbezit. Amitabh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Madan is nu in balbezit. Kadamuddi bereikt de bal nog maar net als eerste. Madan rent richting de bal. Kadamuddi onderschept slim de pass. Kadamuddi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sekar rent richting de bal. Mavalvala is nu in balbezit. Mavalvala speelt de bal door. Kadamuddi is nu in balbezit. Kadamuddi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mysore boys 68%, Indias BLASTERS 32%.
mysore boys - Indias BLASTERS 1:0

59e minuut.
Sekar probeert naar een medespeler te passen. Podury rent richting de bal. Chiba begaat een overtreding. Chiba krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mysore boys 63%, Indias BLASTERS 37%.
mysore boys - Indias BLASTERS 1:0