Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
non Blasters Kochi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Chowdry is nu in balbezit. Sankaranarayanan is nu in balbezit. Chowdry is nu in balbezit. Sankaranarayanan verovert de bal door een tackle van achteren. Sankaranarayanan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Sankaranarayanan heeft problemen om de bal te vangen. Priyodarshi rent richting de bal. Murti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Murti krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Shashank zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merchant is nu in balbezit. Merchant geeft de bal voor. Sankaranarayanan heeft problemen om de bal te vangen. Sankaranarayanan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Shashank geeft een hoge lob. Shindi rent richting de bal. Shindi speelt de bal door. Sankaranarayanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sankaranarayanan draait met de bal, schiet en ... Vijayakumar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
non - Blasters Kochi 0:1

31e minuut.
Datta is nu in balbezit. Sreenivasan rent richting de bal. Sreenivasan passt de bal in één keer door. Priyodarshi is nu in balbezit. Priyodarshi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gavarasana geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nachik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mrudaya is nu in balbezit. Mrudaya geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sathiamoorthy controleert de bal met de borst. Sathiamoorthy geeft een lange en hoge pass. Sankaranarayanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sankaranarayanan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: non 55%, Blasters Kochi 45%.
non - Blasters Kochi 0:1

66e minuut.
Chandak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherupara is nu in balbezit. Cherupara geeft een lange en hoge pass. Teerth rent richting de bal. Teerth schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doeltrap. Niten trapt de bal weg van het doel. Shindi met een sublieme pass. Priyodarshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Priyodarshi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
non - Blasters Kochi 0:2

70e minuut.
Chandak rent richting de bal. Uday is nu in balbezit. Chandak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uday raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Uday kan niet meer verder spelen. Aron komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Sreenivasan verovert de bal door een tackle van achteren. Priyodarshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Priyodarshi passt de bal zonder na te denken. Sankaranarayanan rent richting de bal. Sankaranarayanan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Sophia trapt de bal weg van het doel. Sreenivasan probeert de bal met de borst te controleren. Mrudaya maakt een afschuwelijke overtreding. Mrudaya krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Sreenivasan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nachik met de inworp. Mrudaya is nu in balbezit. Mrudaya geeft een hoge lob. Niten bokst de bal weg. Teerth rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
non - Blasters Kochi 1:2

89e minuut.
Priyodarshi met een sublieme pass. Srinivas rent richting de bal. Srinivas passt de bal zonder na te denken. Teerth bereikt de bal nog maar net als eerste. Teerth haalt uit met een fantastische trap. Niten bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: non 51%, Blasters Kochi 49%.
non - Blasters Kochi 1:2
non