Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blasters Kochi non
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Chandak rent richting de bal. Priyodarshi rent richting de bal. Sankaranarayanan is nu in balbezit. Priyodarshi rent richting de bal. Priyodarshi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Shindi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shindi passt de bal zonder na te denken. Sankaranarayanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Priyodarshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Priyodarshi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blasters Kochi - non 1:0

14e minuut.
Shashank is nu in balbezit. Shashank passt de bal met de wreef. Daar is Sophia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sankaranarayanan rent richting de bal. Sankaranarayanan schiet op doel. Vijayakumar bokst de bal weg.

19e minuut.
Sridevan geeft een hoge lob. Sthanumurthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sthanumurthy met een sublieme pass. Teerth is nu in balbezit. Teerth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Chandak probeert naar een medespeler te passen. Shashank bereikt de bal nog maar net als eerste. Teerth onderschept slim de pass. Teerth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blasters Kochi - non 1:1

35e minuut.
Sthanumurthy geeft een lange en hoge pass. Shashank met een sublieme pass. Klungelig pakt Sathiamoorthy de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sthanumurthy zal de hoekschop nemen. Niten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blasters Kochi 45%, non 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blasters Kochi - non 1:1

55e minuut.
Mrudaya rent richting de bal. Chandak begaat een overtreding. Mrudaya is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Uday zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Teerth bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandak is nu in balbezit. Teerth onderschept slim de pass. Teerth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Shindi met de inworp. Priyodarshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Priyodarshi geeft de bal voor. Sankaranarayanan is nu in balbezit. Sankaranarayanan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blasters Kochi - non 2:1

80e minuut.
Cherupara probeert naar een medespeler te passen. Priyodarshi is nu in balbezit. Priyodarshi passt de bal in één keer door. Sankaranarayanan is nu in balbezit. Sankaranarayanan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blasters Kochi 41%, non 59%.
Blasters Kochi - non 2:1

non