Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ichapur Cornerstones dev RONALDO CF
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Trupti verovert de bal door een tackle van achteren. Trupti speelt de bal door. Keshab met een sublieme pass. Bachan is nu in balbezit. Bachan haalt uit met een fantastische trap. Kolala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bachan rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Inworp. Mousumi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keshab probeert naar een medespeler te passen. Bachan is nu in balbezit. Bachan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sthanumurthy is nu in balbezit. Keshab onderschept slim de pass. Subas is nu in balbezit. Subas haalt uit met een fantastische trap. Sthanumurthy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ichapur Cornerstones - dev RONALDO CF 1:0

38e minuut.
Hynala is nu in balbezit. Hynala geeft een hoge lob. Daar is Tanuja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachan haalt uit met een fantastische trap. Kolala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ichapur Cornerstones - dev RONALDO CF 1:1

42e minuut.
Vishal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Subas is nu in balbezit. Subas geeft een hoge lob. Sthanumurthy is nu in balbezit. Sthanumurthy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Chaubey met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Sivaprakasam de bal. Subas rent richting de bal. Sthanumurthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sthanumurthy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ichapur Cornerstones 49%, dev RONALDO CF 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ichapur Cornerstones - dev RONALDO CF 1:1

49e minuut.
Sthanumurthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vraman onderschept slim de pass. Subas onderschept slim de pass. Subas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Meenan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ichapur Cornerstones - dev RONALDO CF 2:1

54e minuut.
Doeltrap. Vraman met een harde bal richting middenveld. Sivaprakasam kopt de bal weg. Subas bereikt de bal nog maar net als eerste. Subas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Hynala rent richting de bal. Subas verovert de bal door een tackle van achteren. Subas speelt de bal door. Daar is Sthanumurthy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sthanumurthy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tanuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanuja geeft de bal voor. Bachan rent richting de bal. Bachan haalt uit met een fantastische trap. Kolala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ichapur Cornerstones - dev RONALDO CF 2:2

83e minuut.
Inworp. Suruchi met de inworp. Purushottam speelt de bal door. Sthanumurthy rent richting de bal. Sthanumurthy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ichapur Cornerstones 27%, dev RONALDO CF 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ichapur Cornerstones - dev RONALDO CF 2:2