Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dev RONALDO CF Ichapur Cornerstones
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Sameernaik heeft problemen om de bal te vangen. Bachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Purushottam maakt een afschuwelijke overtreding. Purushottam krijgt een gele kaart. Bachan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hynala wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
dev RONALDO CF - Ichapur Cornerstones 1:0

23e minuut.
Subas geeft een lange en hoge pass. Hynala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vishal neemt de hoekschop. Sthanumurthy krijgt zijn hoofd ertegen. Chaubey bokst de bal weg.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Mousumi de bal onder controle te krijgen. Sivaprakasam onderschept slim de pass. Sivaprakasam met een sublieme pass. Subas heeft problemen om de bal te vangen. Subas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sivaprakasam is nu in balbezit. Subudhi is nu in balbezit. Subudhi passt de bal met de wreef. Bachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachan draait met de bal, schiet en ... Kolala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Purushottam probeert naar een medespeler te passen. Sthanumurthy rent richting de bal. Keshab bereikt de bal nog maar net als eerste. Sthanumurthy verovert de bal door een tackle van achteren. Sthanumurthy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Amal probeert naar een medespeler te passen. Subudhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Subudhi passt de bal met de wreef. Bachan rent richting de bal. Bachan haalt uit met een fantastische trap. Kolala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sajid heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Subas rent richting de bal. Keshab verovert de bal door een tackle van achteren. Sivaprakasam speelt de bal door. Sthanumurthy rent richting de bal. Sthanumurthy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dev RONALDO CF 56%, Ichapur Cornerstones 44%.
dev RONALDO CF - Ichapur Cornerstones 1:0

52e minuut.
Keshab bereikt de bal nog maar net als eerste. Keshab passt de bal in één keer door. Bachan is nu in balbezit. Bachan draait met de bal, schiet en ... Sarasvan heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Inworp. Vishal met de inworp. Shail is nu in balbezit. Subas onderschept slim de pass. Subas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bachan draait met de bal, schiet en ... Trupti rent richting de bal. Suruchi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trupti raakt geblesseerd tijdens het duel. Subudhi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
dev RONALDO CF - Ichapur Cornerstones 2:0

77e minuut.
Purushottam is nu in balbezit. Amal onderschept slim de pass. Amal geeft een lange en hoge pass. Bachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachan draait met de bal, schiet en ... Kolala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
dev RONALDO CF - Ichapur Cornerstones 3:0

85e minuut.
Subudhi verovert de bal door een tackle van achteren. Subudhi passt de bal zonder na te denken. Bachan rent richting de bal. Bachan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dev RONALDO CF - Ichapur Cornerstones 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dev RONALDO CF 45%, Ichapur Cornerstones 55%.
dev RONALDO CF - Ichapur Cornerstones 4:0