Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indian solgers chennnaiyan fc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indian solgers 60%, chennnaiyan fc 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Indian solgers - chennnaiyan fc 0:0

49e minuut.
Avanindra met een sublieme pass. Mohit bereikt de bal nog maar net als eerste. Udutha schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Udutha is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

56e minuut.
Pradhan heeft problemen om de bal te vangen. Avanindra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Avanindra wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Avanindra kan niet meer verder spelen. Vasant komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Shubhendu rent richting de bal. Pattabhiraman verovert de bal door een tackle van achteren. Chandrasekharan is nu in balbezit. Chandrasekharan draait met de bal, schiet en ... Subramanium probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Indian solgers - chennnaiyan fc 1:0

87e minuut.
Srinivas is nu in balbezit. Shindi is nu in balbezit. Srinivas probeert naar een medespeler te passen. Ishan is nu in balbezit. Ishan draait met de bal, schiet en ... Manju probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indian solgers 45%, chennnaiyan fc 55%.
Indian solgers - chennnaiyan fc 1:0