Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chennnaiyan fc Indian solgers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Mohit geeft een lange en hoge pass. Naeem kopt de bal weg. Srinivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Shindi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shindi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Thukral bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishan rent richting de bal. Ishan passt de bal zonder na te denken. Shindi rent richting de bal. Shindi draait met de bal, schiet en ... Manju probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Daar is Thukral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chandrasekharan onderschept slim de pass. Ishan is nu in balbezit. Chandrasekharan onderschept slim de pass. Chandrasekharan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Shindi probeert naar een medespeler te passen. Pradhan is nu in balbezit. Srinivas onderschept slim de pass. Srinivas schiet op doel. Manju maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chennnaiyan fc - Indian solgers 1:0

36e minuut.
Saryu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sunondo de bal. Srinivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Shindi rent richting de bal. Shindi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Chandrasekharan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Godambe komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chennnaiyan fc 47%, Indian solgers 53%.
chennnaiyan fc - Indian solgers 1:0

47e minuut.
Pradhan verovert de bal door een tackle van achteren. Pradhan passt de bal met de wreef. Pattabhiraman met een sublieme pass. Godambe is nu in balbezit. Godambe haalt uit met een fantastische trap. Subramanium kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Ishan onderschept slim de pass. Ishan probeert naar een medespeler te passen. Srinivas is nu in balbezit. Shindi is nu in balbezit. Shindi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Shindi rent richting de bal. Shindi geeft een hoge lob. Ranadive bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Viju geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Viju geeft een lange en hoge pass. Sunondo heeft problemen om de bal te vangen. Srinivas is nu in balbezit. Srinivas draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Ranadive de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ishan is nu in balbezit. Godambe onderschept slim de pass. Shubhendu bereikt de bal nog maar net als eerste. Godambe onderschept slim de pass. Godambe draait met de bal, schiet en ... Subramanium kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chennnaiyan fc 51%, Indian solgers 49%.
chennnaiyan fc - Indian solgers 1:0