Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
non mysore boys
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 13.6
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Chippada is nu in balbezit. Sekar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekar passt de bal zonder na te denken. Vajipeyajula is nu in balbezit. Vajipeyajula schiet op doel. Vijayakumar bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Teerth onderschept slim de pass. Madan verovert de bal door een tackle van achteren. Madan geeft de bal voor. Vajipeyajula bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajipeyajula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sekar speelt de bal door. Teerth rent richting de bal. Mrudaya rent richting de bal. Teerth bereikt de bal nog maar net als eerste. Teerth draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Shradhdha probeert naar een medespeler te passen. Sophia bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajipeyajula verovert de bal door een tackle van achteren. Vajipeyajula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
non - mysore boys 0:1

19e minuut.
Teerth rent richting de bal. Sekar is nu in balbezit. Teerth onderschept slim de pass. Teerth schiet op doel. Nilufar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Nilufar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Nachik bereikt de bal nog maar net als eerste. Shradhdha onderschept slim de pass. Shradhdha passt de bal zonder na te denken. Vajipeyajula bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajipeyajula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: non 62%, mysore boys 38%.
non - mysore boys 0:1

56e minuut.
Cherupara geeft een lange en hoge pass. Niten heeft problemen om de bal te vangen. Cherupara rent richting de bal. Niten rent richting de bal. Niten haalt uit met een fantastische trap. Vijayakumar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Klungelig pakt Podury de bal. Lokhande rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Podury. Podury krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Lokhande is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lokhande zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Virani de bal. Teerth rent richting de bal. Teerth haalt uit met een fantastische trap. Nilufar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
non - mysore boys 1:1

64e minuut.
Shradhdha bereikt de bal nog maar net als eerste. Shradhdha geeft een hoge lob. Sreedevan heeft problemen om de bal te vangen. Teerth bereikt de bal nog maar net als eerste. Teerth draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Nilufar trapt de bal weg. Niten bereikt de bal nog maar net als eerste. Niten passt de bal met de wreef. Vajipeyajula rent richting de bal. Vajipeyajula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Teerth raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gigi komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Vajipeyajula passt de bal zonder na te denken. Niten rent richting de bal. Met opzet legt Chippada zijn tegenspeler op de grond. Chippada is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

79e minuut.
Murti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Podury met de inworp. Niten bereikt de bal nog maar net als eerste. Niten schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: non 42%, mysore boys 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
non - mysore boys 1:1
non