Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mysore boys Indian solgers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Sunondo passt de bal met de wreef. Niten is nu in balbezit. Met opzet legt Avanindra zijn tegenspeler op de grond. Niten raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

27e minuut.
Madan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattabhiraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattabhiraman passt de bal zonder na te denken. Chandrasekharan rent richting de bal. Chandrasekharan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mysore boys 48%, Indian solgers 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mysore boys - Indian solgers 0:0

55e minuut.
Madan rent richting de bal. Madan probeert naar een medespeler te passen. Chandrasekharan is nu in balbezit. Chandrasekharan haalt uit met een fantastische trap. Sahil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mysore boys - Indian solgers 0:1

58e minuut.
Niten is nu in balbezit. Pradhan rent richting de bal. Pradhan probeert naar een medespeler te passen. Vajipeyajula is nu in balbezit. Vajipeyajula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pradhan verovert de bal door een tackle van achteren. Pradhan probeert naar een medespeler te passen. Madan is nu in balbezit. Chandrasekharan onderschept slim de pass. Chandrasekharan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mysore boys 62%, Indian solgers 38%.
mysore boys - Indian solgers 0:1