Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ichapur Cornerstones Blasters Kochi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Suruchi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Merchant met de inworp. Priyodarshi rent richting de bal. Priyodarshi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Sivaprakasam heeft problemen om de bal te vangen. Priyodarshi rent richting de bal. Priyodarshi passt de bal in één keer door. Sankaranarayanan rent richting de bal. Sankaranarayanan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Purushottam onderschept slim de pass. Purushottam met een sublieme pass. Sivaprakasam kan de bal niet met de borst controleren. Priyodarshi rent richting de bal. Priyodarshi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ichapur Cornerstones - Blasters Kochi 0:1

19e minuut.
Sreenivasan is nu in balbezit. Sreenivasan geeft de bal voor. Suruchi heeft problemen om de bal te vangen. Merchant is nu in balbezit. Merchant geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ichapur Cornerstones 71%, Blasters Kochi 29%.
Ichapur Cornerstones - Blasters Kochi 0:1

46e minuut.
Shindi is nu in balbezit. Tanuja rent richting de bal. Shindi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Shindi krijgt een gele kaart. Tanuja wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tanuja kan niet meer verder spelen. Sameernaik komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Panchanathan de bal onder controle te krijgen. Shashank is nu in balbezit. Shashank passt de bal met de wreef. Sankaranarayanan rent richting de bal. Sankaranarayanan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Purushottam heeft problemen om de bal te vangen. Shindi verovert de bal door een tackle van achteren. Shindi geeft de bal voor. Sankaranarayanan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ichapur Cornerstones - Blasters Kochi 0:2

62e minuut.
Gavarasana geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vishal met de inworp. Subas bereikt de bal nog maar net als eerste. Subas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Srinivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sameernaik is nu in balbezit. Sameernaik probeert naar een medespeler te passen. Suruchi is nu in balbezit. Suruchi geeft de bal voor. Niten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sthanumurthy is nu in balbezit. Sthanumurthy haalt uit met een fantastische trap. Niten werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ichapur Cornerstones - Blasters Kochi 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ichapur Cornerstones 52%, Blasters Kochi 48%.
Ichapur Cornerstones - Blasters Kochi 1:2