Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indias BLASTERS dev RONALDO CF
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
32% Spel op eigen helft 68%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Subudhi verovert de bal door een tackle van achteren. Subudhi passt de bal zonder na te denken. Bachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachan haalt uit met een fantastische trap. Uppuluri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indias BLASTERS - dev RONALDO CF 0:1

19e minuut.
Vraman geeft een hoge lob. Inworp. Chiba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vaishnavi rent richting de bal. Vaishnavi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Mousumi passt de bal met de wreef. Kadamuddi rent richting de bal. Hynala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hynala krijgt een gele kaart. Kadamuddi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Himani neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Meenan de bal onder controle te krijgen. Amitabh is nu in balbezit. Amitabh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Indias BLASTERS - dev RONALDO CF 1:1

30e minuut.
Keshab passt de bal met de wreef. Subudhi rent richting de bal. Subudhi passt de bal met de wreef. Bachan is nu in balbezit. Bachan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Himani bereikt de bal nog maar net als eerste. Subudhi verovert de bal door een tackle van achteren. Subudhi speelt de bal door. Bachan is nu in balbezit. Bachan schiet op doel. Uppuluri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Keshab passt de bal in één keer door. Divakar heeft problemen om de bal te vangen. Kadamuddi rent richting de bal. Kadamuddi haalt uit met een fantastische trap. Vraman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Himani is nu in balbezit. Trupti bereikt de bal nog maar net als eerste. Trupti met een sublieme pass. Daar is Bachan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bachan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indias BLASTERS 45%, dev RONALDO CF 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Indias BLASTERS - dev RONALDO CF 1:1

51e minuut.
Mavalvala bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavalvala geeft een lange en hoge pass. Daar is Keshab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mavalvala rent richting de bal. Mavalvala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Mavalvala onderschept slim de pass. Mavalvala geeft een hoge lob. Vraman heeft problemen om de bal te vangen. Amitabh bereikt de bal nog maar net als eerste. Amitabh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Hynala verovert de bal door een tackle van achteren. Hynala speelt de bal door. Keshab bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavalvala rent richting de bal. Mavalvala haalt uit met een fantastische trap. Chaubey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Kadamuddi heeft problemen om de bal te vangen. Kadamuddi passt de bal zonder na te denken. Hynala is nu in balbezit. Amitabh onderschept slim de pass. Amitabh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Indias BLASTERS - dev RONALDO CF 2:1

78e minuut.
Vaishnavi passt de bal in één keer door. Subudhi rent richting de bal. Subudhi passt de bal in één keer door. Bachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indias BLASTERS 19%, dev RONALDO CF 81%.
Indias BLASTERS - dev RONALDO CF 2:1