Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ichapur Cornerstones mysore boys
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 14.9
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Sekar bereikt de bal nog maar net als eerste. Subas verovert de bal door een tackle van achteren. Subas speelt de bal door. Sthanumurthy is nu in balbezit. Sthanumurthy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Padmesh heeft problemen om de bal te vangen. Suruchi rent richting de bal. Padmesh maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Padmesh moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Padmesh schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

26e minuut.
Suruchi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vajipeyajula met de inworp. Niten rent richting de bal. Niten haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Vajipeyajula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Niten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sivaprakasam rent richting de bal. Niten verovert de bal door een tackle van achteren. Niten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ichapur Cornerstones - mysore boys 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ichapur Cornerstones 41%, mysore boys 59%.
Ichapur Cornerstones - mysore boys 0:1

46e minuut.
Vajipeyajula heeft problemen om de bal te vangen. Subas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vajipeyajula raakt geblesseerd tijdens het duel. Sekar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Podury heeft problemen om de bal te vangen. Podury geeft een hoge lob. Kolala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Sekar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekar geeft een hoge lob. Sajid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niten rent richting de bal. Niten draait met de bal, schiet en ... Kolala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Sreedevan verovert de bal door een tackle van achteren. Sreedevan passt de bal in één keer door. Chetri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajipeyajula verovert de bal door een tackle van achteren. Vajipeyajula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ichapur Cornerstones - mysore boys 0:2

85e minuut.
Pewar trapt de bal weg van het doel. Purushottam controleert de bal met de borst. Podury schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Podury is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ichapur Cornerstones 50%, mysore boys 50%.
Ichapur Cornerstones - mysore boys 0:2