Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mysore boys Ichapur Cornerstones
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Doeltrap. Kolala met een harde bal richting middenveld. Niten kopt de bal weg. Vajipeyajula bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajipeyajula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madan met de inworp. Palomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Subas verovert de bal door een tackle van achteren. Subas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Subas onderschept slim de pass. Subas probeert naar een medespeler te passen. Vishal speelt de bal door. Robi bereikt de bal nog maar net als eerste. Robi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tanuja speelt de bal door. Vishal heeft problemen om de bal te vangen. Vishal met een sublieme pass. Subas heeft problemen om de bal te vangen. Subas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mysore boys 54%, Ichapur Cornerstones 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mysore boys - Ichapur Cornerstones 0:0

46e minuut.
Palomi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sreedevan komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Sajid geeft een lange en hoge pass. Podury kopt de bal weg. Klungelig pakt Sivaprakasam de bal. Niten rent richting de bal. Niten draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Inworp. Podury met een snelle inworp. Niten rent richting de bal. Niten haalt uit met een fantastische trap. Kolala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mysore boys - Ichapur Cornerstones 1:0

60e minuut.
Sreedevan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vajipeyajula de bal. Chetri is nu in balbezit. Vajipeyajula verovert de bal door een tackle van achteren. Vajipeyajula haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mysore boys - Ichapur Cornerstones 2:0

70e minuut.
Chetri geeft de bal voor. Robi rent richting de bal. Sekar onderschept slim de pass. Subas is nu in balbezit. Subas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Niten onderschept slim de pass. Niten probeert naar een medespeler te passen. Sajid is nu in balbezit. Vajipeyajula onderschept slim de pass. Vajipeyajula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mysore boys 32%, Ichapur Cornerstones 68%.
mysore boys - Ichapur Cornerstones 2:0