Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dev RONALDO CF non
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Bachan onderschept slim de pass. Bachan passt de bal met de wreef. Martand is nu in balbezit. Chowdry rent richting de bal. Chowdry passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Martand geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Keshab is nu in balbezit. Keshab haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dev RONALDO CF - non 1:0

10e minuut.
Lokhande rent richting de bal. Lokhande speelt de bal door. Divakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Teerth onderschept slim de pass. Teerth haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Uday met een sublieme pass. Teerth is nu in balbezit. Mousumi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Teerth raakt geblesseerd tijdens het duel. Mrudaya komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dev RONALDO CF 37%, non 63%.
dev RONALDO CF - non 1:0

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Divakar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martand bereikt de bal nog maar net als eerste. Martand geeft een hoge lob. Bachan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Keshab passt de bal zonder na te denken. Subudhi rent richting de bal. Subudhi probeert naar een medespeler te passen. Bachan is nu in balbezit. Bachan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Hynala passt de bal met de wreef. Divakar rent richting de bal. Divakar passt de bal in één keer door. Subudhi rent richting de bal. Subudhi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dev RONALDO CF 35%, non 65%.
dev RONALDO CF - non 1:0
non