Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mysore boys dev RONALDO CF
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Kabra passt de bal zonder na te denken. Mousumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousumi geeft een lange en hoge pass. Bachan kan de bal niet met de borst controleren. Bachan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Palomi rent richting de bal. Subudhi is nu in balbezit. Subudhi passt de bal in één keer door. Bachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

33e minuut.
Keshab bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Keshab met een sublieme pass. Klungelig pakt Bachan de bal. Bachan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sahil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Niten rent richting de bal. Niten passt de bal zonder na te denken. Vajipeyajula rent richting de bal. Vajipeyajula draait met de bal, schiet en ... Chaubey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mysore boys - dev RONALDO CF 1:0

40e minuut.
Sekar speelt de bal door. Palomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomi speelt de bal door. Vajipeyajula rent richting de bal. Vajipeyajula haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Niten verovert de bal door een tackle van achteren. Niten speelt de bal door. Vajipeyajula is nu in balbezit. Vajipeyajula haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Meenan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
mysore boys - dev RONALDO CF 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mysore boys 46%, dev RONALDO CF 54%.
mysore boys - dev RONALDO CF 2:0

52e minuut.
Shradhdha is nu in balbezit. Shradhdha geeft een lange en hoge pass. Vraman is nu in balbezit. Vajipeyajula onderschept slim de pass. Vajipeyajula draait met de bal, schiet en ... Chaubey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Meenan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mysore boys - dev RONALDO CF 3:0

54e minuut.
Subudhi onderschept slim de pass. Subudhi speelt de bal door. Bachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachan schiet op doel. Sahil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mysore boys - dev RONALDO CF 3:1

64e minuut.
Palomi is nu in balbezit. Palomi passt de bal met de wreef. Vraman is nu in balbezit. Vajipeyajula verovert de bal door een tackle van achteren. Vajipeyajula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Subudhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Virani verovert de bal door een tackle van achteren. Virani met een sublieme pass. Vajipeyajula bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajipeyajula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Keshab geeft de bal voor. Madan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachan verovert de bal door een tackle van achteren. Bachan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mysore boys - dev RONALDO CF 3:2

90e minuut.
Hynala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sreedevan verovert de bal door een tackle van achteren. Sreedevan met een sublieme pass. Bachan is nu in balbezit. Bachan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mysore boys 42%, dev RONALDO CF 58%.
mysore boys - dev RONALDO CF 3:2