Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
non Ichapur Cornerstones
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.1
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Uday bereikt de bal nog maar net als eerste. Subas verovert de bal door een tackle van achteren. Chippada bereikt de bal nog maar net als eerste. Subas onderschept slim de pass. Subas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Chippada geeft een hoge lob. Sthanumurthy rent richting de bal. Sthanumurthy speelt de bal door. Daar is Teerth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teerth haalt uit met een fantastische trap. Kolala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Uday geeft een lange en hoge pass. Sajid is nu in balbezit. Teerth onderschept slim de pass. Teerth schiet op doel. Kolala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
non - Ichapur Cornerstones 1:0

32e minuut.
Sajid passt de bal in één keer door. Sivaprakasam is nu in balbezit. Teerth bereikt de bal nog maar net als eerste. Teerth haalt uit met een fantastische trap. Kolala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
non - Ichapur Cornerstones 2:0

36e minuut.
Sthanumurthy verovert de bal door een tackle van achteren. Sthanumurthy passt de bal met de wreef. Mrudaya is nu in balbezit. Teerth bereikt de bal nog maar net als eerste. Teerth schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sajid probeert de bal aan de voet te houden. Mrudaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrudaya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Mrudaya verovert de bal door een tackle van achteren. Mrudaya probeert naar een medespeler te passen. Teerth bereikt de bal nog maar net als eerste. Teerth haalt uit met een fantastische trap. Kolala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
non - Ichapur Cornerstones 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: non 47%, Ichapur Cornerstones 53%.
non - Ichapur Cornerstones 3:0

51e minuut.
Purushottam rent richting de bal. Purushottam probeert naar een medespeler te passen. Subas is nu in balbezit. Subas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sophia de bal onder controle te krijgen. Vijayakumar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: non 58%, Ichapur Cornerstones 42%.
non - Ichapur Cornerstones 3:0
non