Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dev RONALDO CF Blasters Kochi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Trupti is nu in balbezit. Sreenivasan rent richting de bal. Sreenivasan passt de bal met de wreef. Subudhi is nu in balbezit. Subudhi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Keshab geeft de bal voor. Gavarasana is nu in balbezit. Bachan onderschept slim de pass. Bachan draait met de bal, schiet en ... Niten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Chandak bereikt de bal nog maar net als eerste. Subudhi onderschept slim de pass. Subudhi passt de bal zonder na te denken. Bachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daar is Hynala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hynala geeft een lange en hoge pass. Sreenivasan met een sublieme pass. Sankaranarayanan rent richting de bal. Sankaranarayanan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Chaubey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Subudhi met een sublieme pass. Bachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sathiamoorthy is nu in balbezit. Bachan onderschept slim de pass. Bachan schiet op doel. Paal!

37e minuut.
Merchant bereikt de bal nog maar net als eerste. Merchant geeft de bal voor. Divakar is nu in balbezit. Merchant verovert de bal door een tackle van achteren. Merchant geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dev RONALDO CF 49%, Blasters Kochi 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dev RONALDO CF - Blasters Kochi 0:0

47e minuut.
Klungelig pakt Chandak de bal. Hynala is nu in balbezit. Hynala geeft de bal voor. Bachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dev RONALDO CF - Blasters Kochi 1:0

49e minuut.
Shindi rent richting de bal. Shindi geeft een hoge lob. Mousumi probeert de bal aan de voet te houden. Laxmanan is nu in balbezit. Laxmanan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Hynala kopt de bal weg. Sreenivasan rent richting de bal. Sreenivasan met een sublieme pass. Bachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Keshab is nu in balbezit. Keshab passt de bal in één keer door. Gavarasana heeft problemen om de bal te vangen. Bachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Niten trapt de bal weg. Keshab kopt de bal weg. Bachan probeert de bal met de borst te controleren. Bachan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Srinivas met de inworp. Sreenivasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sreenivasan geeft de bal voor. Sankaranarayanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meenan verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Laxmanan geeft een lange en hoge pass. Shindi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sankaranarayanan rent richting de bal. Sankaranarayanan draait met de bal, schiet en ... Chaubey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dev RONALDO CF - Blasters Kochi 1:1

77e minuut.
Subudhi probeert naar een medespeler te passen. Bachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachan passt de bal met de wreef. Sankaranarayanan is nu in balbezit. Sankaranarayanan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Srinivas geeft een lange en hoge pass. Laxmanan heeft problemen om de bal te vangen. Mousumi rent richting de bal. Sankaranarayanan onderschept slim de pass. Sankaranarayanan schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dev RONALDO CF 53%, Blasters Kochi 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dev RONALDO CF - Blasters Kochi 1:1