Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indian solgers non
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Chippada geeft een hoge lob. Vivatma met een sublieme pass. Sthanumurthy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Teerth de bal. Teerth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Uday onderschept slim de pass. Uday probeert naar een medespeler te passen. Mrudaya rent richting de bal. Mrudaya schiet op doel. Ranadive probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Teerth rent richting de bal. Teerth schiet op doel. Manju speelt de bal door. Chippada is nu in balbezit. Chippada geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Avanindra is nu in balbezit. Chippada onderschept slim de pass. Chippada met een sublieme pass. Teerth rent richting de bal. Teerth schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Uday is nu in balbezit. Pattabhiraman verovert de bal door een tackle van achteren. Pattabhiraman passt de bal in één keer door. Chandrasekharan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandrasekharan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Indian solgers - non 1:0

39e minuut.
Sthanumurthy rent richting de bal. Sthanumurthy passt de bal in één keer door. Teerth is nu in balbezit. Teerth haalt uit met een fantastische trap. Vivatma probeert de bal met de borst te controleren. Manju probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vivatma speelt de bal door. Sthanumurthy speelt de bal door. Teerth rent richting de bal. Teerth draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Avanindra bereikt de bal nog maar net als eerste. Avanindra passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Uday de bal. Pattabhiraman rent richting de bal. Pattabhiraman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Pradhan rent richting de bal. Pradhan speelt de bal door. Uday rent richting de bal. Pattabhiraman verovert de bal door een tackle van achteren. Pattabhiraman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Indian solgers - non 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indian solgers 53%, non 47%.
Indian solgers - non 2:0

46e minuut.
Mrudaya probeert naar een medespeler te passen. Sthanumurthy rent richting de bal. Sthanumurthy geeft de bal voor. Teerth rent richting de bal. Teerth haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Chippada is nu in balbezit. Sunondo verovert de bal door een tackle van achteren. Sunondo probeert naar een medespeler te passen. Chandrasekharan is nu in balbezit. Chandrasekharan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Mrudaya is nu in balbezit. Mrudaya geeft een hoge lob. Sajan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Teerth rent richting de bal. Teerth draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sophia geeft de bal voor. Inworp. Rajaram met een snelle inworp. Pattabhiraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattabhiraman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vijayakumar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Mrudaya passt de bal in één keer door. Chippada probeert de bal aan de voet te houden. Pattabhiraman probeert naar een medespeler te passen. Chandrasekharan rent richting de bal. Chandrasekharan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indian solgers 53%, non 47%.
Indian solgers - non 2:0
non