Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
non Indian solgers
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.9
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


32e minuut.
Uday verovert de bal door een tackle van achteren. Pattabhiraman onderschept slim de pass. Pradhan rent richting de bal. Pattabhiraman is nu in balbezit. Pattabhiraman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pattabhiraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Uday verovert de bal door een tackle van achteren. Uday passt de bal zonder na te denken. Daar is Teerth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teerth draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Pradhan passt de bal in één keer door. Mrudaya rent richting de bal. Mrudaya passt de bal in één keer door. Teerth heeft problemen om de bal te vangen. Teerth schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: non 49%, Indian solgers 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
non - Indian solgers 0:0

46e minuut.
Teerth verovert de bal door een tackle van achteren. Pradhan verovert de bal door een tackle van achteren. Mrudaya is nu in balbezit. Teerth bereikt de bal nog maar net als eerste. Teerth schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
non - Indian solgers 1:0

57e minuut.
Chippada geeft de bal voor. Teerth kopt de bal weg. Klungelig pakt Pradhan de bal. Teerth rent richting de bal. Teerth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Uday bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandrasekharan verovert de bal door een tackle van achteren. Pattabhiraman is nu in balbezit. Pattabhiraman haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sophia de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
non - Indian solgers 1:1

74e minuut.
Cherupara bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandrasekharan is nu in balbezit. Cherupara verovert de bal door een tackle van achteren. Pattabhiraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattabhiraman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mrudaya is nu in balbezit. Mrudaya passt de bal zonder na te denken. Teerth bereikt de bal nog maar net als eerste. Teerth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
non - Indian solgers 2:1

88e minuut.
Sophia kopt de bal weg. Pradhan rent richting de bal. Pradhan probeert naar een medespeler te passen. Teerth is nu in balbezit. Teerth haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: non 36%, Indian solgers 64%.
non - Indian solgers 2:1
non