Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Wizards indianmario
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Garlanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Robi onderschept slim de pass. Robi passt de bal met de wreef. Kanak rent richting de bal. Kanak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Suranjan speelt de bal door. Vinutha is nu in balbezit. Vinutha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mohanty de bal. Mohanty draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Chirimar speelt de bal door. Ranjitsinhji bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohanty verovert de bal door een tackle van achteren. Vinutha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinutha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ranjitsinhji rent richting de bal. Indrajit onderschept slim de pass. Garlanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrajit onderschept slim de pass. Indrajit geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Venkatesann met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Suranjan de bal. Suranjan probeert naar een medespeler te passen. Mohanty is nu in balbezit. Mohanty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kanak is nu in balbezit. Garlanka is nu in balbezit. Kanak verovert de bal door een tackle van achteren. Kanak draait met de bal, schiet en ... Sutapa probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vashisth zal de hoekschop nemen. Kanak is nu in balbezit. Kanak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Rukmini geeft de bal voor. Mohanty bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohanty draait met de bal, schiet en ... Ranjitsinhji heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Wizards - indianmario 1:0

39e minuut.
Rukmini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rukmini passt de bal zonder na te denken. Robi is nu in balbezit. Mohanty onderschept slim de pass. Mohanty schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Wizards 51%, indianmario 49%.
The Wizards - indianmario 1:0

53e minuut.
Indrajit heeft problemen om de bal te vangen. Indrajit speelt de bal door. Kanak is nu in balbezit. Kanak schiet op doel. Chirimar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Vinutha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sudhindranath komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Garlanka geeft de bal voor. Daar is Ramakrishna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sudhindranath bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudhindranath draait met de bal, schiet en ... Arasaratnam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Wizards - indianmario 2:0

88e minuut.
Robi met een sublieme pass. Niveda rent richting de bal. Kanak verovert de bal door een tackle van achteren. Yalamanchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalamanchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Wizards 40%, indianmario 60%.
The Wizards - indianmario 2:0