Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico De Kiolkata ganesh
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Joy bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paritosh geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bhattacharya maakt een snoekduik en kopt de bal. Vikrant probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Ravikiran met een harde bal richting middenveld. Mukul kopt de bal weg. Bhattacharya heeft problemen om de bal te vangen. Dey rent richting de bal. Dey haalt uit met een fantastische trap. Ravikiran bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ramanakoppa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Subhendu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mukul is nu in balbezit. Mukul geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Waman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kumble komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Mukul bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukul speelt de bal door. Khilnani rent richting de bal. Nikunj verovert de bal door een tackle van achteren. Nikunj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico De Kiolkata 50%, ganesh 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico De Kiolkata - ganesh 0:0

49e minuut.
Gowravaram geeft een hoge lob. Paritosh rent richting de bal. Prasana rent richting de bal. Paritosh onderschept slim de pass. Paritosh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Sagar probeert naar een medespeler te passen. Mukul heeft problemen om de bal te vangen. Mukul speelt de bal door. Nikunj rent richting de bal. Nikunj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ramanakoppa rent richting de bal. Ramanakoppa probeert naar een medespeler te passen. Kumble met een sublieme pass. Bhattacharya rent richting de bal. Bhattacharya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mukul rent richting de bal. Gowravaram is nu in balbezit. Mukul verovert de bal door een tackle van achteren. Mukul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico De Kiolkata - ganesh 0:1

84e minuut.
Kumble is nu in balbezit. Kumble probeert naar een medespeler te passen. Thukral is nu in balbezit. Bhattacharya bereikt de bal nog maar net als eerste. Bhattacharya draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Thukral is nu in balbezit. Dey is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thukral. Thukral krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico De Kiolkata 46%, ganesh 54%.
Atletico De Kiolkata - ganesh 0:1