Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MSD ganesh
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.5
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Mansukh bereikt de bal nog maar net als eerste. Vikrant legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mansukh raakt geblesseerd tijdens het duel. Mansukh neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ravikiran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MSD - ganesh 1:0

7e minuut.
Mansukh rent richting de bal. Sagar is nu in balbezit. Mansukh begaat een overtreding. Mansukh krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Marita geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sagar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mukul bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukul draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MSD - ganesh 1:1

13e minuut.
Halder met een sublieme pass. Dhupam rent richting de bal. Joy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Joy krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Mansukh rent richting de bal. Mansukh geeft de bal voor. Dhupam bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhupam draait met de bal, schiet en ... Ravikiran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MSD 49%, ganesh 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MSD - ganesh 1:1

49e minuut.
Subhendu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aravindbabu verovert de bal door een tackle van achteren. Aravindbabu geeft de bal voor. Dhupam bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhupam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Sadayappan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukul begaat een overtreding. Sadayappan raakt geblesseerd tijdens het duel. Sadayappan met een snel genomen vrije trap. Dhupam is nu in balbezit. Dhupam haalt uit met een fantastische trap. Halder controleert de bal met de borst. Halder schiet op doel. Ravikiran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Naidoo heeft problemen om de bal te vangen. Naidoo probeert naar een medespeler te passen. Dhupam rent richting de bal. Mansukh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansukh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MSD 52%, ganesh 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MSD - ganesh 1:1
MSD