Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AVIJAN SONGHO india fun
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Thapa verovert de bal door een tackle van achteren. Periyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Periyar speelt de bal door. Ganeshwaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganeshwaran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ganeshwaran is nu in balbezit. Ganeshwaran passt de bal met de wreef. Chandrashaker probeert de bal met de borst te controleren. Ganeshwaran rent richting de bal. Ganeshwaran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIJAN SONGHO - india fun 0:1

23e minuut.
Thapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Thapa passt de bal in één keer door. Chandrashaker probeert de bal met de borst te controleren. Chandrashaker draait met de bal, schiet en ... Lakhani werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Prassana is nu in balbezit. Prassana geeft een hoge lob. Shirvaikar rent richting de bal. Shirvaikar haalt uit met een fantastische trap. Mudhol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AVIJAN SONGHO - india fun 1:1

26e minuut.
Kurupath raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cansai komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Firoze bereikt de bal nog maar net als eerste. Firoze geeft de bal voor. Ganeshwaran rent richting de bal. Chandrashaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandrashaker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kirmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cansai is nu in balbezit. Thapa begaat een overtreding. Thapa krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Kirmani rent richting de bal. Chandrashaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandrashaker passt de bal in één keer door. Ganeshwaran rent richting de bal. Ganeshwaran draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kirmani heeft problemen om de bal te vangen. Kirmani kopt de bal weg. Dharmadev is nu in balbezit. Shirvaikar verovert de bal door een tackle van achteren. Shirvaikar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVIJAN SONGHO 49%, india fun 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AVIJAN SONGHO - india fun 1:1

51e minuut.
Saidullah is nu in balbezit. Saidullah passt de bal zonder na te denken. Yesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirvaikar onderschept slim de pass. Shirvaikar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIJAN SONGHO - india fun 2:1

53e minuut.
Kirmani geeft een hoge lob. Shirvaikar is nu in balbezit. Cansai is nu in balbezit. Cansai draait met de bal, schiet en ... Mudhol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joy met een snelle inworp. Saidullah speelt de bal door. Joy rent richting de bal. Joy geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Periyar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hindocha komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Thapa met een sublieme pass. Saidullah rent richting de bal. Saidullah passt de bal in één keer door. Shirvaikar bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirvaikar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Hindocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirmani onderschept slim de pass. Kirmani geeft een hoge lob. Shirvaikar bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirvaikar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Joy is nu in balbezit. Ganeshwaran onderschept slim de pass. Ganeshwaran speelt de bal door. Firoze is nu in balbezit. Firoze geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Vijay bereikt de bal nog maar net als eerste. Vijay probeert naar een medespeler te passen. Cansai bereikt de bal nog maar net als eerste. Cansai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIJAN SONGHO - india fun 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVIJAN SONGHO 39%, india fun 61%.
AVIJAN SONGHO - india fun 3:1