Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chennianfc Arsenal XI
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Maninder kopt de bal weg. Ramachandran heeft problemen om de bal te vangen. Sanjna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanjna schiet op doel. Ramachandran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pratima met een sublieme pass. Sivakumar is nu in balbezit. Yadavalli verovert de bal door een tackle van achteren. Yadavalli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chennianfc - Arsenal XI 0:1

16e minuut.
Venkatesh onderschept slim de pass. Venkatesh met een sublieme pass. Sanjna is nu in balbezit. Sanjna haalt uit met een fantastische trap. Charanjithkumar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chennianfc - Arsenal XI 1:1

19e minuut.
Nerurkar geeft de bal voor. Inworp. Mallika met een snelle inworp. Nilani geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Vajpeyi de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yadavalli rent richting de bal. Yadavalli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chennianfc - Arsenal XI 1:2

20e minuut.
Sanjna met een sublieme pass. Venkatesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Yadavalli verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Yadavalli de bal. Yadavalli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Nitesha bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilani is nu in balbezit. Nilani passt de bal zonder na te denken. Yadavalli is nu in balbezit. Yadavalli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chennianfc 44%, Arsenal XI 56%.
chennianfc - Arsenal XI 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chennianfc 39%, Arsenal XI 61%.
chennianfc - Arsenal XI 1:2