Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sathish portable
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.3
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Vikram verovert de bal door een tackle van achteren. Vikram met een sublieme pass. Nagappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagappa draait met de bal, schiet en ... Srivastava maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sathish - portable 1:0

4e minuut.
Surapanani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Somayaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Nayan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nayan krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Vasi geeft een lange en hoge pass. Daar is Resham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habib met een sublieme pass. Daar is Somayaji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Somayaji geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sathish - portable 1:1

8e minuut.
Muthanna is nu in balbezit. Muthanna geeft een hoge lob. Vikramendra kopt de bal weg. Nagappa rent richting de bal. Nagappa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

10e minuut.
Nayan draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Somayaji de bal. Nayan rent richting de bal. Nayan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sathish - portable 2:1

13e minuut.
Nagappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehra onderschept slim de pass. Nayan onderschept slim de pass. Nagappa rent richting de bal. Nagappa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
sathish - portable 3:1

20e minuut.
Nagappa is nu in balbezit. Amith bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagappa verovert de bal door een tackle van achteren. Nagappa draait met de bal, schiet en ... Srivastava maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sathish - portable 4:1

27e minuut.
Nandedkar heeft problemen om de bal te vangen. Nagappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Somayaji rent richting de bal. Nagappa rent richting de bal. Nagappa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mehra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jagadhidh komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. Habib geeft een hoge lob. Vikramendra kopt de bal weg. Nayan is nu in balbezit. Nayan draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sathish 47%, portable 53%.
sathish - portable 4:1

49e minuut.
Shruti bereikt de bal nog maar net als eerste. Shruti schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nagappa de bal onder controle te krijgen. Klungelig pakt Nandedkar de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sathish - portable 5:1

65e minuut.
Khanderia is nu in balbezit. Khanderia passt de bal met de wreef. Jagadhidh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagadhidh geeft de bal voor. Kommana krijgt zijn hoofd ertegen. Pramath kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kommana is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Habib bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
sathish - portable 5:2

68e minuut.
Somayaji is nu in balbezit. Nayan verovert de bal door een tackle van achteren. Nayan passt de bal met de wreef. Nagappa is nu in balbezit. Nagappa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Somayaji speelt de bal door. Khanderia rent richting de bal. Khanderia probeert naar een medespeler te passen. Kommana rent richting de bal. Kommana draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

77e minuut.
Maninder is nu in balbezit. Nayan onderschept slim de pass. Nayan speelt de bal door. Nagappa rent richting de bal. Nagappa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Khanderia neemt de hoekschop. Klungelig pakt Maninder de bal. Vasi is nu in balbezit. Vasi schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sathish 57%, portable 43%.
sathish - portable 5:2