Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
portable sathish
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Kommana bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasi is nu in balbezit. Kommana is nu in balbezit. Kommana schiet op doel. Daar is Resham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Shruti rent richting de bal. Shruti geeft de bal voor. Amith probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nagappa is nu in balbezit. Nagappa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Shruti passt de bal in één keer door. Nayan met een sublieme pass. Nagappa is nu in balbezit. Nagappa haalt uit met een fantastische trap. Srivastava probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
portable - sathish 0:1

20e minuut.
Jindal verovert de bal door een tackle van achteren. Jindal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nandedkar de bal. Nagappa rent richting de bal. Nagappa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Nayan de bal. Nayan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Nandedkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagappa onderschept slim de pass. Nayan is nu in balbezit. Nagappa rent richting de bal. Nagappa schiet op doel. Srivastava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Vikram geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Muthanna de bal. Shruti kopt de bal weg. Nayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nayan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Nayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maninder bereikt de bal nog maar net als eerste. Somayaji is nu in balbezit. Nayan verovert de bal door een tackle van achteren. Nayan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
portable - sathish 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: portable 60%, sathish 40%.
portable - sathish 0:2

48e minuut.
Pramath met een harde bal richting middenveld. Vikram kopt de bal weg. Nagappa probeert de bal met de borst te controleren. Nayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nayan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Vikram kopt de bal weg. Daar is Jindal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jindal probeert naar een medespeler te passen. Nagappa rent richting de bal. Nagappa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Vasi kopt de bal weg. Resham probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ramasubraman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khanderia rent richting de bal. Khanderia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Vikram met een snelle inworp. Nayan rent richting de bal. Nayan passt de bal met de wreef. Nagappa rent richting de bal. Nagappa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Vikram geeft de bal voor. Daar is Maninder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagappa rent richting de bal. Nagappa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Somayaji geeft de bal voor. Muthanna kopt de bal weg. Klungelig pakt Vasi de bal. Kommana rent richting de bal. Kommana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mehra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehra probeert naar een medespeler te passen. Maninder geeft een lange en hoge pass. Daar is Kommana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kommana haalt uit met een fantastische trap. Pramath probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: portable 51%, sathish 49%.
portable - sathish 0:2