Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M S Dhoni lovers adwait3000
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Vijayakumar passt de bal zonder na te denken. Sathasivam rent richting de bal. Ramanathan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramanathan krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Motiwala is nu in balbezit. Meenan onderschept slim de pass. Meenan passt de bal in één keer door. Payal is nu in balbezit. Payal geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Radia probeert de bal aan de voet te houden. Pradip is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radia. Radia krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Gupta probeert naar een medespeler te passen. Pradip rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radia. Radia krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

33e minuut.
Malti probeert naar een medespeler te passen. Pradip rent richting de bal. Vijayakumar met een sublieme pass. Klungelig pakt Meenan de bal. Meenan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M S Dhoni lovers 46%, adwait3000 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
M S Dhoni lovers - adwait3000 0:0

67e minuut.
Malti kopt de bal weg. Pradip rent richting de bal. Pradip met een sublieme pass. Niraj rent richting de bal. Niraj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
M S Dhoni lovers - adwait3000 1:0

84e minuut.
Jaspal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pradip met de inworp. Niraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Niraj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
M S Dhoni lovers - adwait3000 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M S Dhoni lovers 48%, adwait3000 52%.
M S Dhoni lovers - adwait3000 2:0