Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chennianfc portable
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Maninder heeft problemen om de bal te vangen. Venkatesh verovert de bal door een tackle van achteren. Venkatesh speelt de bal door. Sanjna heeft problemen om de bal te vangen. Sanjna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kommana onderschept slim de pass. Vasi rent richting de bal. Sivakumar rent richting de bal. Vasi verovert de bal door een tackle van achteren. Vasi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Maninder onderschept slim de pass. Maninder met een sublieme pass. Sanjna is nu in balbezit. Venkatesh is nu in balbezit. Venkatesh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chennianfc - portable 1:0

25e minuut.
Maninder bereikt de bal nog maar net als eerste. Surapanani verovert de bal door een tackle van achteren. Venkatesh begaat een overtreding. Venkatesh krijgt een gele kaart.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vedula trapt de bal weg. Daar is Somayaji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasi haalt uit met een fantastische trap. Vedula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chennianfc - portable 1:1

42e minuut.
Maninder rent richting de bal. Maninder passt de bal in één keer door. Sanjna rent richting de bal. Sanjna haalt uit met een fantastische trap. Srivastava maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chennianfc - portable 2:1

44e minuut.
Khilnani kopt de bal weg. Klungelig pakt Maninder de bal. Venkatesh is nu in balbezit. Sanjna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanjna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chennianfc 50%, portable 50%.
chennianfc - portable 2:1

51e minuut.
Somayaji geeft een hoge lob. Khanderia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Susan. Susan krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Maninder geeft de bal voor. Jagadhidh bereikt de bal nog maar net als eerste. Venkatesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanjna rent richting de bal. Sanjna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Khilnani kopt de bal weg. Maninder probeert naar een medespeler te passen. Sanjna is nu in balbezit. Venkatesh rent richting de bal. Venkatesh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chennianfc 44%, portable 56%.
chennianfc - portable 2:1