Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M S Dhoni lovers Arsenal XI
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Chakraborthy verovert de bal door een tackle van achteren. Chakraborthy probeert naar een medespeler te passen. Meenan is nu in balbezit. Meenan haalt uit met een fantastische trap. Charanjithkumar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M S Dhoni lovers - Arsenal XI 1:0

17e minuut.
Yadavalli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Susumna de bal onder controle te krijgen. Nilani rent richting de bal. Nilani draait met de bal, schiet en ... Chidambaram werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
M S Dhoni lovers - Arsenal XI 1:1

39e minuut.
Pendharkar geeft een lange en hoge pass. Chakraborthy rent richting de bal. Chakraborthy probeert naar een medespeler te passen. Meenan heeft problemen om de bal te vangen. Meenan schiet op doel. Charanjithkumar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Nilani bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilani probeert naar een medespeler te passen. Yadavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yadavalli schiet op doel. Susumna kopt de bal weg. Chidambaram bokst de bal weg.

45e minuut.
Payal passt de bal in één keer door. Chakraborthy is nu in balbezit. Amra begaat een overtreding. Chakraborthy raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Chakraborthy kan niet meer verder spelen. Niraj komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M S Dhoni lovers 41%, Arsenal XI 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
M S Dhoni lovers - Arsenal XI 1:1

61e minuut.
Padmesh geeft de bal voor. Inworp. Mallika zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nilani bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilani geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Pradip zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pendharkar is nu in balbezit. Pendharkar speelt de bal door. Payal is nu in balbezit. Payal geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mallika geeft een lange en hoge pass. Duvvoori bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvvoori probeert naar een medespeler te passen. Matsendra rent richting de bal. Matsendra geeft de bal voor. Chidambaram probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Meenan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pradip rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manivanan. Manivanan krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Amra met een sublieme pass. Yadavalli is nu in balbezit. Yadavalli draait met de bal, schiet en ... Matsendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsendra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M S Dhoni lovers 55%, Arsenal XI 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
M S Dhoni lovers - Arsenal XI 1:1