Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
raghav singla portable
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Mehra bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjunath verovert de bal door een tackle van achteren. Manjunath geeft een lange en hoge pass. Shalabh bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalabh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Maninder rent richting de bal. Maninder probeert naar een medespeler te passen. Vasi heeft problemen om de bal te vangen. Vasi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Arvind de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Khanderia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paal! Joshipura werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Kommana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
raghav singla - portable 0:1

30e minuut.
Arvind passt de bal zonder na te denken. Manjunath geeft een hoge lob. Shalabh is nu in balbezit. Shalabh draait met de bal, schiet en ... Srivastava maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
raghav singla - portable 1:1

34e minuut.
Mehra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehra geeft de bal voor. Shaban rent richting de bal. Kommana verovert de bal door een tackle van achteren. Kommana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: raghav singla 44%, portable 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
raghav singla - portable 1:1

47e minuut.
Veeramany zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lokprakash bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokprakash geeft een hoge lob. Shalabh bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalabh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Arvind onderschept slim de pass. Jyothsna bereikt de bal nog maar net als eerste. Somayaji is nu in balbezit. Khanderia rent richting de bal. Khanderia geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Mehra met een sublieme pass. Vasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasi passt de bal zonder na te denken. Kommana rent richting de bal. Kommana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kommana rent richting de bal. Kommana draait met de bal, schiet en ... Shaban kopt de bal weg. Khanderia is nu in balbezit. Khanderia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: raghav singla 40%, portable 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
raghav singla - portable 1:1