Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M S Dhoni lovers Toasters FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Durmada speelt de bal door. Sangem is nu in balbezit. Malti is nu in balbezit. Sangem onderschept slim de pass. Sangem schiet op doel. Chidambaram kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Sangem bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendharkar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ansari. Ansari krijgt een gele kaart. Pendharkar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

21e minuut.
Meenan schiet op doel. Daar is Durmada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pendharkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakraborthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakraborthy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Malti geeft een hoge lob. Himani is nu in balbezit. Himani geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gaurang de bal onder controle te krijgen. Sathasivam geeft de bal voor. Gavaskar bokst de bal weg.

24e minuut.
Pendharkar controleert de bal met de borst. Durmada bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pendharkar. Pendharkar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M S Dhoni lovers 46%, Toasters FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
M S Dhoni lovers - Toasters FC 0:0

74e minuut.
Sathasivam bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmada onderschept slim de pass. Malti maakt een afschuwelijke overtreding. Malti krijgt een gele kaart. Durmada roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Durmada kan niet meer verder spelen. Paritosh komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Paritosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Padmesh is nu in balbezit. Paritosh onderschept slim de pass. Paritosh haalt uit met een fantastische trap. Sangem probeert de bal aan de voet te houden. Chidambaram kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M S Dhoni lovers 41%, Toasters FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
M S Dhoni lovers - Toasters FC 0:0