Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chennianfc adwait3000
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


32e minuut.
Mahabala met een sublieme pass. Pavani is nu in balbezit. Pavani probeert naar een medespeler te passen. Kuttimani is nu in balbezit. Kuttimani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Daar is Vijayakumar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khilnani verovert de bal door een tackle van achteren. Khilnani geeft de bal voor. Sanjna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanjna haalt uit met een fantastische trap. Sonia bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chennianfc 49%, adwait3000 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chennianfc - adwait3000 0:0

46e minuut.
Venkatesh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sheba komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Pal probeert naar een medespeler te passen. Bhudev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanjna verovert de bal door een tackle van achteren. Sanjna haalt uit met een fantastische trap. Sonia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chennianfc - adwait3000 1:0

51e minuut.
Vijayakumar speelt de bal door. Bhudev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chennianfc - adwait3000 2:0

72e minuut.
Khilnani verovert de bal door een tackle van achteren. Khilnani geeft de bal voor. Sanjna maakt een snoekduik en kopt de bal. Sheba is nu in balbezit. Sheba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Khilnani geeft een lange en hoge pass. Bhudev probeert de bal aan de voet te houden. Sanjna rent richting de bal. Sheba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheba schiet op doel. Sonia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maninder kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chennianfc 42%, adwait3000 58%.
chennianfc - adwait3000 2:0