Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal XI sathish
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Resham kopt de bal weg. Nilani is nu in balbezit. Vikramendra begaat een overtreding. Nilani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nilani neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Manivanan is nu in balbezit. Nayan onderschept slim de pass. Nayan passt de bal zonder na te denken. Nagappa is nu in balbezit. Nagappa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XI - sathish 0:1

41e minuut.
Vikramendra geeft de bal voor. Manivanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagappa onderschept slim de pass. Nayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nayan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal XI 61%, sathish 39%.
Arsenal XI - sathish 0:1

57e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pramath niet meer kan verder spelen. Venkatraman komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Klungelig pakt Jindal de bal. Nilani bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilani probeert naar een medespeler te passen. Siddhi is nu in balbezit. Siddhi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Prakash is nu in balbezit. Shruti verovert de bal door een tackle van achteren. Shruti geeft een lange en hoge pass. Nayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nayan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal XI 56%, sathish 44%.
Arsenal XI - sathish 0:1