Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M S Dhoni lovers raghav singla
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Meenan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Veeramany. Meenan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chakraborthy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Meenan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Veeramany raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Santhanakrishnan komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Lokprakash rent richting de bal. Malti verovert de bal door een tackle van achteren. Malti probeert naar een medespeler te passen. Meenan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meenan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pendharkar geeft de bal voor. Meenan is nu in balbezit. Lokprakash legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Meenan raakt geblesseerd tijdens het duel. Chakraborthy zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
M S Dhoni lovers - raghav singla 1:0

39e minuut.
Ramjee is nu in balbezit. Malti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramjee verovert de bal door een tackle van achteren. Ramjee schiet op doel. Chidambaram probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
M S Dhoni lovers - raghav singla 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M S Dhoni lovers 56%, raghav singla 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
M S Dhoni lovers - raghav singla 1:1

48e minuut.
Shaban probeert de bal aan de voet te houden. Arvind bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Payal zal de hoekschop nemen. Suji kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pradip heeft problemen om de bal te vangen. Pradip draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
M S Dhoni lovers - raghav singla 2:1

53e minuut.
Mukesh heeft problemen om de bal te vangen. Tapas rent richting de bal. Tapas passt de bal in één keer door. Ramjee rent richting de bal. Ramjee haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Lokprakash kopt de bal weg. Mukesh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ramjee bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramjee schiet op doel. Chidambaram probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
M S Dhoni lovers - raghav singla 2:2

62e minuut.
Joshipura probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Payal met de inworp. Pendharkar is nu in balbezit. Pendharkar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Arvind rent richting de bal. Chakraborthy rent richting de bal. Chakraborthy passt de bal met de wreef. Meenan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meenan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Chakraborthy probeert naar een medespeler te passen. Meenan heeft problemen om de bal te vangen. Shaban rent richting de bal. Meenan rent richting de bal. Meenan draait met de bal, schiet en ... Joshipura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Payal bereikt de bal nog maar net als eerste. Payal passt de bal zonder na te denken. Chakraborthy rent richting de bal. Meenan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meenan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M S Dhoni lovers 49%, raghav singla 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
M S Dhoni lovers - raghav singla 2:2