Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
portable Toasters FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Somayaji verovert de bal door een tackle van achteren. Somayaji geeft een lange en hoge pass. Kommana is nu in balbezit. Vasi is nu in balbezit. Vasi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Santharam is nu in balbezit. Santharam geeft de bal voor. Mona heeft problemen om de bal te vangen. Vasi rent richting de bal. Vasi draait met de bal, schiet en ... Gavaskar bokst de bal weg.

13e minuut.
Sathaye rent richting de bal. Sathaye passt de bal in één keer door. Daar is Nandedkar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sangem is nu in balbezit. Sangem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ansari heeft problemen om de bal te vangen. Vasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasi passt de bal in één keer door. Kommana is nu in balbezit. Kommana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Mona rent richting de bal. Mona geeft de bal voor. Inworp. Muthanna met een snelle inworp. Vasi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: portable 30%, Toasters FC 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
portable - Toasters FC 0:0

48e minuut.
Amith rent richting de bal. Amith geeft een hoge lob. Kommana kan de bal niet met de borst controleren. Vasi is nu in balbezit. Vasi haalt uit met een fantastische trap. Gavaskar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Seshu bereikt de bal nog maar net als eerste. Seshu geeft de bal voor. Nandedkar heeft problemen om de bal te vangen. Sangem is nu in balbezit. Sangem haalt uit met een fantastische trap. Srivastava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gavaskar niet meer kan verder spelen. Prayag komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Khanderia bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanderia probeert naar een medespeler te passen. Kommana bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasi is nu in balbezit. Vasi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Sangem raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gaurang komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Durmada bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandedkar met een sublieme pass. Gaurang is nu in balbezit. Gaurang schiet op doel. Srivastava probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
portable - Toasters FC 0:1

84e minuut.
Khanderia is nu in balbezit. Khanderia probeert naar een medespeler te passen. Kommana rent richting de bal. Kommana haalt uit met een fantastische trap. Prayag maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
portable - Toasters FC 1:1

85e minuut.
Seshu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muthanna met de inworp. Vasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: portable 42%, Toasters FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
portable - Toasters FC 1:1