Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toasters FC portable
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Ansari onderschept slim de pass. Ansari geeft een hoge lob. Gaurang is nu in balbezit. Durmada bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Surapanani is nu in balbezit. Sathaye verovert de bal door een tackle van achteren. Sathaye speelt de bal door. Gaurang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaurang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Himani geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muthanna met een snelle inworp. Vasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sathaye raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vichur komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Maninder rent richting de bal. Channarayapatra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maninder is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maninder met een snel genomen vrije trap. Jafferbhoy heeft problemen om de bal te vangen. Kommana rent richting de bal. Kommana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toasters FC - portable 0:1

35e minuut.
Channarayapatra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paritosh komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toasters FC 61%, portable 39%.
Toasters FC - portable 0:1

61e minuut.
Durmada bereikt de bal nog maar net als eerste. Somayaji verovert de bal door een tackle van achteren. Gaurang verovert de bal door een tackle van achteren. Durmada bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmada haalt uit met een fantastische trap. Srivastava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Vasi verovert de bal door een tackle van achteren. Vasi met een sublieme pass. Seshu rent richting de bal. Kommana verovert de bal door een tackle van achteren. Kommana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Gavaskar trapt de bal weg van het doel. Vasi rent richting de bal. Vasi passt de bal met de wreef. Kommana rent richting de bal. Kommana schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Vichur met een sublieme pass. Durmada bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmada passt de bal zonder na te denken. Gaurang rent richting de bal. Gaurang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Toasters FC - portable 1:1

84e minuut.
Ansari bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasi verovert de bal door een tackle van achteren. Vasi probeert naar een medespeler te passen. Kommana rent richting de bal. Kommana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toasters FC - portable 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toasters FC 44%, portable 56%.
Toasters FC - portable 1:2