Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sananda Exalted fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Surupa onderschept slim de pass. Surupa met een sublieme pass. Suneina is nu in balbezit. Srihari onderschept slim de pass. Srihari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Thundyil passt de bal in één keer door. Tasneem bereikt de bal nog maar net als eerste. Seshu begaat een overtreding. Tasneem is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jeeri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Murthy rent richting de bal. Seshu rent richting de bal. Met opzet legt Tasneem zijn tegenspeler op de grond. Tasneem krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Srihari onderschept slim de pass. Srihari speelt de bal door. Suneina heeft problemen om de bal te vangen. Kumble bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumble schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Srihari passt de bal zonder na te denken. Kumble is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ranjeet. Kumble raakt geblesseerd tijdens het duel. Srihari komt bij de bal en schiet. Rishiyur bokst de bal weg. Surupa kopt de bal weg. Murthy is nu in balbezit. Murthy geeft een lange en hoge pass. Rishiyur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Vasu is nu in balbezit. Nandkeolyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasu rent richting de bal. Nandkeolyar is nu in balbezit. Nandkeolyar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
sananda - Exalted fc 0:1

42e minuut.
Jeeri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chellappa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sananda 57%, Exalted fc 43%.
sananda - Exalted fc 0:1

52e minuut.
Murthy is nu in balbezit. Murthy probeert naar een medespeler te passen. Kumble bereikt de bal nog maar net als eerste. Srihari is nu in balbezit. Srihari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Thundyil verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Vasu de bal. Vasu passt de bal met de wreef. Nandkeolyar rent richting de bal. Nandkeolyar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Doeltrap. Krishnan trapt de bal weg. Klungelig pakt Kumble de bal. Srihari is nu in balbezit. Srihari draait met de bal, schiet en ... Rishiyur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sananda 46%, Exalted fc 54%.
sananda - Exalted fc 0:1