Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fireboys Phoenix Rising
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Klungelig pakt Vallath de bal. Dhaliwal is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vallath. Vallath krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Rishmal onderschept slim de pass. Revati onderschept slim de pass. Shantinath met een sublieme pass. Udit rent richting de bal. Udit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Santhanam onderschept slim de pass. Santhanam passt de bal zonder na te denken. Nadhamuni heeft problemen om de bal te vangen. Udit rent richting de bal. Udit draait met de bal, schiet en ... Sadaram verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fireboys 39%, Phoenix Rising 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fireboys - Phoenix Rising 0:0

61e minuut.
Revati probeert de bal aan de voet te houden. Shantinath bereikt de bal nog maar net als eerste. Shantinath met een sublieme pass. Udit bereikt de bal nog maar net als eerste. Udit draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klungelig pakt Nadhamuni de bal. Rishmal is nu in balbezit. Rishmal speelt de bal door. Udit bereikt de bal nog maar net als eerste. Udit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fireboys - Phoenix Rising 0:1

79e minuut.
Manprasad onderschept slim de pass. Manprasad speelt de bal door. Upender met een sublieme pass. Manprasad is nu in balbezit. Manprasad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Santhanam geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nilofer met een snelle inworp. Rishmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rishmal geeft de bal voor. Sadaram kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ranjini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fireboys - Phoenix Rising 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fireboys 52%, Phoenix Rising 48%.
fireboys - Phoenix Rising 0:2