Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phoenix Rising ST.PAUL FC
Normal Tactiek Sweep
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Srini passt de bal in één keer door. Junior bereikt de bal nog maar net als eerste. Junior geeft de bal voor. Shradhdha is nu in balbezit. Shradhdha schiet op doel. Okorie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Gadde de bal onder controle te krijgen. Devraj is nu in balbezit. Devraj met een sublieme pass. Mahatapa is nu in balbezit. Mahatapa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Dhaliwal kopt de bal weg. Shradhdha is nu in balbezit. Shradhdha passt de bal in één keer door. Daar is Udit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Rising - ST.PAUL FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix Rising 53%, ST.PAUL FC 47%.
Phoenix Rising - ST.PAUL FC 1:0

48e minuut.
Junior geeft de bal voor. Nilofer is nu in balbezit. Nilofer passt de bal zonder na te denken. Udit is nu in balbezit. Udit schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Srini met een sublieme pass. Nilofer rent richting de bal. Nilofer geeft een hoge lob. Udit is nu in balbezit. Udit schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Rising - ST.PAUL FC 2:0

69e minuut.
Varahabhotla bereikt de bal nog maar net als eerste. Varahabhotla geeft de bal voor. Srini probeert de bal met de borst te controleren. Udit is nu in balbezit. Udit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Dhaliwal is nu in balbezit. Dhaliwal met een sublieme pass. Meka is nu in balbezit. Meka geeft een lange en hoge pass. Junior probeert de bal aan de voet te houden. Ramanathan bokst de bal weg. Mahatapa rent richting de bal. Mahatapa draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Rising - ST.PAUL FC 2:1

79e minuut.
Huggahalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Huggahalli geeft de bal voor. Dhaliwal rent richting de bal. Meka verovert de bal door een tackle van achteren. Meka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix Rising 47%, ST.PAUL FC 53%.
Phoenix Rising - ST.PAUL FC 2:1