Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sananda World007@Rohan
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.1 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Mohin kopt de bal weg. Sonia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gigi. Gigi krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Klungelig pakt Kumble de bal. Mohin is nu in balbezit. Srihari onderschept slim de pass. Srihari haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pritam de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Chidamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Bhutia rent richting de bal. Lolla onderschept slim de pass. Daar is Lolla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lolla haalt uit met een fantastische trap. Krishnan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Raji verovert de bal door een tackle van achteren. Yauvani is nu in balbezit. Raji tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raji krijgt een gele kaart. Yauvani wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Yauvani kan niet meer verder spelen. Ragha komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Sonia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ragha rent richting de bal. Ragha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lolla de bal. Lolla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Sanjna geeft een lange en hoge pass. Srihari rent richting de bal. Srihari probeert naar een medespeler te passen. Kumble bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumble draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sananda - World007@Rohan 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sananda 60%, World007@Rohan 40%.
sananda - World007@Rohan 1:0

54e minuut.
Philip met de inworp. Ragha rent richting de bal. Ragha geeft een hoge lob. Gigi is nu in balbezit. Gigi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Mahesh is nu in balbezit. Phani rent richting de bal. Phani speelt de bal door. Ragha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Krishnan met een harde bal richting middenveld. Dinesh rent richting de bal. Dinesh passt de bal in één keer door. Daar is Lolla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lolla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Shashikanth onderschept slim de pass. Shashikanth geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palanisamy met een snelle inworp. Srihari geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Philip is nu in balbezit. Philip geeft de bal voor. Mohin rent richting de bal. Kumble bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumble draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Chidamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Chidamber met een sublieme pass. Mohin is nu in balbezit. Kumble verovert de bal door een tackle van achteren. Kumble schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sananda 55%, World007@Rohan 45%.
sananda - World007@Rohan 1:0