Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ST.PAUL FC fireboys
Sweep Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Parnita onderschept slim de pass. Parnita passt de bal zonder na te denken. Shankar bereikt de bal nog maar net als eerste. Srini verovert de bal door een tackle van achteren. Srini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gadde speelt de bal door. Ranjini probeert naar een medespeler te passen. Shubhashish bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahatapa rent richting de bal. Mahatapa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sadaram met een harde bal richting middenveld. Nadhamuni kopt de bal weg. Manprasad rent richting de bal. Manprasad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Vallath is nu in balbezit. Inworp. Varahabhotla met de inworp. Srini bereikt de bal nog maar net als eerste. Srini geeft de bal voor. Okorie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Shankar rent richting de bal. Nadhamuni verovert de bal door een tackle van achteren. Nadhamuni passt de bal in één keer door. Srini bereikt de bal nog maar net als eerste. Srini haalt uit met een fantastische trap. Okorie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ST.PAUL FC 71%, fireboys 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ST.PAUL FC - fireboys 0:0

48e minuut.
Varahabhotla bereikt de bal nog maar net als eerste. Varahabhotla geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vallath met een snelle inworp. Srini geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Parnita met een snelle inworp. Srini heeft problemen om de bal te vangen. Meka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gungabissoon onderschept slim de pass. Gungabissoon geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Gungabissoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gungabissoon passt de bal met de wreef. Ranjini geeft een hoge lob. Manprasad bereikt de bal nog maar net als eerste. Manprasad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Nadhamuni is nu in balbezit. Nadhamuni speelt de bal door. Srini speelt de bal door. Manprasad rent richting de bal. Manprasad haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ST.PAUL FC - fireboys 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ST.PAUL FC 54%, fireboys 46%.
ST.PAUL FC - fireboys 0:1