Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phoenix Rising sananda
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 14.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Parvin is nu in balbezit. Rishmal onderschept slim de pass. Rishmal met een sublieme pass. Udit bereikt de bal nog maar net als eerste. Udit draait met de bal, schiet en ... Paal!

8e minuut.
Shantinath met een sublieme pass. Klungelig pakt Chidamber de bal. Shantinath rent richting de bal. Srihari verovert de bal door een tackle van achteren. Srihari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Dhaliwal met een sublieme pass. Udit rent richting de bal. Bhutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Udit verovert de bal door een tackle van achteren. Udit haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Krishnan trapt de bal weg van het doel. Shantinath probeert de bal met de borst te controleren. Shantinath passt de bal met de wreef. Udit bereikt de bal nog maar net als eerste. Udit schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Nilofer met een snelle inworp. Daar is Rishmal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parvin rent richting de bal. Rishmal verovert de bal door een tackle van achteren. Rishmal geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Inworp. Seshu met de inworp. Chidamber is nu in balbezit. Chidamber geeft de bal voor. Kumble krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Seshu is nu in balbezit. Srihari is nu in balbezit. Srihari met een sublieme pass. Kumble rent richting de bal. Kumble schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Rishmal met een sublieme pass. Udit is nu in balbezit. Sonia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sonia krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Klungelig pakt Sonia de bal. Nilofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonia maakt een afschuwelijke overtreding. Sonia krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix Rising 55%, sananda 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Phoenix Rising - sananda 0:0

89e minuut.
Chidamber met een sublieme pass. Upender rent richting de bal. Upender probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kumble, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kumble schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix Rising 50%, sananda 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Phoenix Rising - sananda 0:0